Open Inloop goed ontvangen

Open Inloop goed ontvangen

Het nieuwe ondernemers platform Open Ondernemen hield vorige week woensdag haar tweede Open Inloop in A La Mer. Ondernemers konden hier terecht met al hun ondernemersvragen. En met succes, zo blijkt uit de enthousiaste reacties van de bezoekers.
“Ik vond het goed opgezet en voor mij was het nuttig”, zegt Menno Derickx van Hozicom uit Scherpenzeel. “Na jarenlang voor een baas gewerkt te hebben wil ik nu als zzp-er aan de slag. Ik ben nog in de oriënterende fase en worstel met mijn productdefinitie. Loopbaanspecialiste Eef Huiser heeft me goed geadviseerd en het was fijn om op niveau met iemand te sparren.”
Ook Diana Lourens van Lourens Business travel uit Leeuwarden was erg te spreken over de Open Inloop. “Ik heb heel wat bruikbare tips ontvangen en kreeg een duidelijke uitleg op mijn fiscale vragen. Accountant  Deborah van der Veen nam er echt alle tijd voor. Bovendien vond ik de sfeer ongedwongen en toegankelijk.”
Genoeg reden voor de initiatiefnemers om een volgend Inloop te organiseren. Een exacte datum is nog niet gepland. De ‘Open Ondernemers’ willen het namelijk over de zomer heen tillen, zodat ze een ludieke actie kunnen voorbereiden.

Published on: 1 juli 2011
Posted by: Ingrid Hoekstra

Pin It on Pinterest

Share This