Open Lounge 28 oktober: mini masterclass ‘authenticiteit in -je- ondernemerschap’

 

uniek zijn

 

‘Dat is zó jij’…

Zegt iets over jouw uniek zijn.

Wat ben jij nou ten voeten uit? Hoe goed ken jij jezelf? Laat jij jouw uniekheid al voor je werken? En straal je deze uniekheid ook uit? Wat is authenticiteit? Hoe authentiek ben jij als ondernemer? Hoe zet je jouw bevlogenheid en uniekheid succesvol in, zodat jouw klant je meteen herkent en voor jou kiest. Laat jij genoeg jezelf zien?

Het zijn allemaal vragen die in vogelvlucht aan de orde komen tijdens deze actieve mini masterclass. Tijdens deze avond ga je met jezelf aan de slag, ter inspiratie en als voorproefje van wat er in de training aan bod komt. Je ontdekt jouw uniekheid en drijfveren zodat je aan de slag kan gaan met hetgeen jou versterkt.

De mini masterclass wordt begeleid door twee bevlogen ondernemers; Hester Rijpkema en Marjan Faber.

Hester, is eigenaresse van de hippe, eigentijds modewinkel zeels.nl uit Lemmer en ontwikkelt momenteel samen met Marjan van sjoch.es. een nieuw trainingsconcept dat gericht is op ‘authenticiteit in uitstraling, ondernemerschap en verkoop’.

In deze mini masterclass ga je op zoek naar wat jou authentiek en uniek maakt. Naar wat jou als mens en ondernemer drijft. Je passie en bevlogenheid is je motor. Deze avondvullende workshop is een voorproefje van een 3-daagse training welke plaats vindt in 2016.

Ook benieuwd naar hoe hetgeen jou uniek maakt, je ondernemerschap kan versterken? Geef je dan op voor deze enerverende mini masterclass!

Pin It on Pinterest

Share This