Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Ontbijt – ‘het begon als een grapje; van idee tot product’

10 november 2015 | 08:00 - 10:00

 

Het netwerkontbijt van Open Ondernemen met deze keer:
Het begon als een grapje; van idee tot product

Soms lijkt het er in onze hedendaagse samenleving bijna op dat we niks meer aan het toeval over -kunnen- laten. Overal waar we kijken worden we getrakteerd op doelgerichtheid, efficiëntie, effectiviteit en kreten als “losers have excuses, winners have a plan”.  Plannen die gemaakt worden met zo veel precisie dat het wel een militair geplande operatie lijkt.  De kpi’s en roi’s vliegen ons om de oren. We vragen elkaar “waar staan jij en je bedrijf over vijf jaar”?

Maar soms gebeurt het dat dingen per ongeluk ontstaan. Zonder dat het gepland is. En zonder dat je van te voren precies wist wat je ging doen. Situaties waarvan je zegt “het begon als een grapje”. Om je vervolgens te realiseren dat ‘een droom een doel met een deadline is’. En ja, dat je toch echt wel een plan moet hebben om stappen te kunnen zetten.

Dit is in het kort het verhaal over het ontstaan van Tante Luus waar Elsbeth Duvergé in oktober 2014 mee van start is gegaan.

Tijdens dit open ontbijt vertelt ze hoe Tante Luus per ongeluk van start ging. Hoe ze van idee tot concreet product kwam. Geen hoogdravend verhaal over roi’s en kpi’s. Wel een verhaal over bevlogenheid en de stappen die in een jaar tijd gezet zijn. Haar blik op het stap voor stap bouwen aan een product en merk. Met als belangrijkste missie “mensen heel blij maken met smaak”.
_________________________________________________________________________________

Elke 2e dinsdagochtend van de maand vindt het netwerkontbijt van Open Ondernemen plaats. Tijdens een heerlijk ontbijt, verzorgt door La Cantina, wordt er een presentatie over een wisselend onderwerp gehouden. Een zeer informele manier om ondernemers uit de regio te leren kennen en met elkaar een interessant onderwerp te behandelen. Iedereen is van harte welkom van 8-10.oo uur.
Kosten: € 12,50
Aanmelden: via website Open Ondernemen

 

 

Gegevens

Datum:
10 november 2015
Tijd:
08:00 - 10:00
Evenement Categorie:
Site:
http://openondernemen.nl/open-ontbijt/

Organisator

Open Ondernemen
Telefoon:
+316-43002532
E-mail:
info@alamer.nl
Site:
https://alamer.nl/open-ondernemen

Locatie

A la Mer
Industrieweg 1
Lemmer, Friesland 8531 PA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+316-43002532
Site:
https://www.alamer.nl

Pin It on Pinterest

Share This