A la Mer

Over Ons

De start…

A la Mer is gevestigd in het voormalige pand van jachtwerf MarineCenter.
De jachtwerf groeide uit zijn jasje en is verhuisd naar een nieuwe locatie zo’n vijftig meter verderop.

Voor: als jachtwerf:                    Na: als bedrijvenverzamelgebouw / zakelijk ontmoetingscentrum

foto marinecenter            alamer-header-jan

Het idee voor de invulling van A la Mer is ontstaan door de steeds groter wordende vraag naar kleine kantoorruimtes en het ‘Nieuwe Werken’. De behoefte om te werken in een sfeervolle setting en waar, naast flexwerken, ook gelegenheid is om met elkaar te sparren, te lunchen en te borrelen in een mooie lounge heeft tot de huidige indeling geleid. Een zakelijke maar trendy inrichting van kantoren en vergaderruimtes. En de mogelijkheid om een vergadering te combineren met een zeiltocht of een kookworkshop. Natuurlijk met de wens om het prachtige uitzicht over het IJsselmeer en de jachthaven ten volle te benutten. Tot 2018 heeft A la Mer de functie als ontmoetingscentrum vervuld, maar nadat alle kantoren structureel verhuurd werden en het penthouse omgebouwd werd tot een prachtig kantoor, verdween de mogelijkheid tot netwerken. Wat wel gebleven is, is mooie kantoorruimtes, een heerlijke lounge waar alle huurders kunnen lunchen en de gelegenheid om met je boot naar je werkplek bij A la Mer te varen. Werken aan het strand van Lemmer met een waanzinnig uitzicht over het IJsselmeer!

A la Mer, van zakelijk ontmoetingscentrum tot bedrijfsverzamelgebouw!

De naam A la Mer..

Wanneer ons gevraagd werd waar we naar toe gingen op vakantie antwoordden we steevast ‘naar Lemmer à la Mer’. Flauw, oké.. Maar altijd leuk om zo’n inside joke te gebruiken als naam voor je nieuwe onderneming. Zeker omdat het ook zeer toepasselijk is. De knipoog naar de vestigingsplaats Lemmer en natuurlijk een knipoog naar de unieke ligging A la Mer.

Onze wens..

Met A la Mer hebben we de wens om:

  • Bedrijven een mooi kantoor te bieden.
  • Ondernemers, waaronder ook starters, de mogelijkheid te geven niet alleen vanuit huis te werken, maar juist andere ondernemers te ontmoeten, elkaar te inspireren en wellicht samen te werken.

Het gezicht achter A la Mer..

Kom gerust eens langs, dan laat ik je graag de mogelijkheden binnen A la Mer zien.
TOT ZIENS !
pasfoto
Ingrid Hoekstra

 

Pin It on Pinterest

Share This