Referenties

Referenties

Andrea Jager
Moar! Community Concepts bv
8 juli 2015

Af en toe testen we andere vastgoed concepten. Fijn werken bij A la Mer, goede koffie en mooi stranduitzicht 9!

Jeroen Duvergé
12 februari 2015

A la Mer, een absolute aanrader! Een heerlijke plek om te werken, ontmoeten, vergaderen en te verblijven. Er heerst een prima sfeer, met uitzicht op strand en de baai van Lemmer! Ingrid verwelkomt je hartelijk, denkt mee en regelt!

Sandra
6 februari 2015

Netwerken is 'niet mijn ding' en toch kom ik heel graag naar de bijeenkomsten van A la Mer. Mooie locatie, interessante onderwerpen, leuke mensen en goede gastvrouw.

Corien
8 februari 2015

Een buitengewone heerlijke ontspannen werkplek daarnaast mogelijkheden tot het geven van lezingen en teambuilding maakt het compleet!

Tim Bodewes
26 februari 2015

Wij komen 1 keer per kwartaal vergaderen bij A la Mer. Bevalt ons elke keer heel goed. Centraal gelegen, wat voor ons ideaal is. Gastvrij en een fijne plek!

Dieneke van Eijk
16 april 2015

Bij A la Mer voel je je meteen welkom door de warme en hartelijke persoonlijkheid van eigenaresse Ingrid. Een locatie met een prachtig uitzicht over het IJsselmeer en sfeervol ingerichte ruimtes. Een toplocatie voor netwerken, workshops en flexplekken.

Christiaan Visser
6 februari 2015

A la Mer is een prachtige locatie gelegen aan het strand van Lemmer. De rust, de ruimte en de goede sfeer bij A la Mer maken het vervolgens helemaal af. Aanrader!

Carla Onsman – van der Veen
6 februari 2015

Ik ga al een aantal jaren naar de ontbijtsessies van Open Ondernemen bij a la Mer in Lemmer. Ik woon in Sneek. Het is een prachtige, fijne en uitnodigende plek waar veel mogelijk is.
Ik hoop er in de toekomst mijn eigen lezingen en trainingen te kunnen verzorgen.

Wietske Borger
6 februari 2015

A La Mer is een prachtige locatie, fris, veel licht met de zeer charmante en gastvrije Ingrid als gastvrouw, perfect voor vergaderingen, seminars etc.

Herre Zonderland
6 februari 2015

Heerlijk gewerkt en vergaderd bij A la Mer. Toplocatie met prachtig uitzicht op de baai van Lemmer!

Doede Pool
6 februari 2015

Waar je je alleen gastheer van je gast kunt wanen. Alleen maar niet eenzaam...

Marran Helder
7 februari 2015

A la mer is een fijne plek met een zeer enthousiaste en warme gastvrouw Ingrid! Ik heb het penthouse een aantal keren mogen huren voor diverse aanschuifdiners, workshops en lezingen. Er is een mooie professionele keuken aanwezig, de ruimte is gezellig en up to date ingericht en het uitzicht is grandioos. Echt een aanrader!

Marie-José Stam-Boots
17 februari 2015

Een heerlijk kantoor.
Met veel plezier werk ik dagelijks in mijn kantoor in A la Mer.
Met een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer. Mijn klanten en afspraken kan ik hier meer dan goed ontvangen en zijn stuk voor stuk positief verrast door de prachtige locatie. Parkeren is geen probleem.

Een relaxte zakelijke omgeving.
Er werken hier meer zelfstandig professionals. Zo nu en dan even bijpraten en tijd voor samen een kop koffie of gezamenlijke lunch is er ook. Niks moet, maar het is wel gezellig.

Matthijs de Korver
7 februari 2015

Heerlijke ambiance en lekkere ongedwongen sfeer om prima tijdens verschillende bijeenkomsten te kunnen netwerken.
Door de gezellige sfeer bij A la Mer komen er gasten waar ik me erg bij thuis voel.

Machteld Holtrop
8 februari 2015

A la Mer is een fijne plek voor ontmoetingen, inspiratie en het uitwerken van plannen.
Er ontstaan mooie samenwerkingen en dat verbindt ondernemers in Lemmer. Ik kom er graag.

Elsbeth Duvergé
8 februari 2015

Werken bij A la Mer staat voor in contact zijn met gezellige en inspirerende andere ondernemers, en een weergaloos uitzicht op het water en het strand van Lemmer.
Eigenaresse Ingrid zorgt met haar warme en hartelijke persoonlijkheid voor een werkplek waar je je op je gemak en welkom voelt. Kortom, de fijnste werk- en vergaderplek van Lemmer!

Eef Huiser-van der Elst
9 februari 2015

Met veel plezier werk ik bij A la Mer in de ZZP-kantoortuin. Een gezellige en stimulerende omgeving met een geweldig uitzicht op de Lemsterbaai! A la Mer is een plek waar ik graag (net)werk, overleg met collega-ZZP-ers, coachingsgesprekken voer, trainingen en workshops geef. Eigenaresse en gastvrouw Ingrid is hartelijk, toegankelijk en gastvrij. Met haar marketingervaring denkt ze mee over kansen voor ondernemers en biedt ze ruimte voor ontwikkeling.

Jan de Jong
9 februari 2015

Bij het open ondernemen in A la Mer kom ik graag. De sfeer is goed. Wanneer we boven zitten, dan heb je een prachtig uitzicht over het IJsselmeer. A la Mer is een top locatie.

Joukje
9 februari 2015

A la Mer is een prachtige en uitnodigende locatie waar je heerlijk in rust en ruimte kunt werken. Prima faciliteiten en een prachtige ligging aan het strand van Lemmer. Echt een aanrader!

Edward Roos
9 februari 2015

We hebben bij A la Mer een strategiedag gehad. De locatie (en uitzicht) vonden wij enorm inspirerend en de faciliteiten allemaal zeer goed verzorgd. Ingrid is een super gastvrouw. Ook het feit dat er op loopafstand een strand is (met beach club) geeft de locatie extra charme.

A la Mer is zeker een aanrader, en we overwegen weer een meeting hier te hebben!

Veronika
18 februari 2015

Netwerken, werken, workshops geven en ontvangen bij A la Mer met een warm, open minded eigenaresse/gastvrouw Ingrid. Ik kom hier graag voor inspiratie, workshops en netwerken.
Top locatie met een goede (werk) sfeer. Zeker een aanrader.

Ron Schipper
10 maart 2015

Ik vind "A la Mer" een prima plek om met een coachee of ander soort klant af te spreken. Gastvrouw Ingrid heeft de boel prima voor elkaar, de ruimtes (in verschillende maten) zijn netjes ingericht en het ligt op een zeer mooie/prettige en goed bereikbare plek. Kortom ik kom er graag.

Margriet Dijkman
13 maart 2015

Voor de leden van de VBO makelaars regio Noord-Nederland heeft Ingrid Hoekstra van Alamer een zeilarrangement georganiseerd. Ontvangst op het prachtige dakterras, skûtsjes die klaar lagen in de haven om te zeilen en eten en drinken aan boord.
We hebben een topdag gehad er wordt zelfs al over gesproken dit jaarlijks te gaan doen! Kortom een aanrader, bedankt Ingrid.

Sytske Krakau
7 juli 2015

Ons zeilavontuur is gisteren in alle opzichten geslaagd! We hebben erg genoten van wind, water en zon.
Eerst stoer gezeild op het IJsselmeer en vervolgens heerlijk rustig gevaren op het binnenwater.

Het was een uitstekend verzorgd arrangement. Drankjes, hapjes, lunch en diner waren zeer naar tevredenheid!
Ook de bijdragen en begeleiding van Dirk en Jelmer waren goed, we hebben ook nog het een en ander geleerd gisteren.
En natuurlijk waren de weergoden ons goed gezind, dat had niet beter gekund.

Kortom: bedankt voor het organiseren van een heerlijke, goed geslaagde dag!

Schrijf zelf een Referentie

55 + 4 =

Pin It on Pinterest

Share This