alamer-header-jan

Eigen kantoor

Vestig je je bedrijf binnen A la Mer ? Dan kies je voor een representatieve locatie aan het strand van Lemmer. Ideaal om uit te waaien met een strandwandeling. Het prachtige uitzicht over enerzijuitzicht strandds het IJsselmeer en anderzijds de jachthaven maakt het kantoor tot een heerlijke werkplek.

A la Mer is gelegen op loopafstand van het centrum van Lemmer en heeft parkeerruimte voor de deur. Liever met een boot naar je werk ? Achter A la Mer is een jachthaven gelegen waar je je schip kunt aanleggen.

De kantoren variëren in grootte van  ca. 25 m2 tot ca. 60 m2. Door meerdere ruimtes te combineren is het ook mogelijk een grotere ruimte tot 180 m2 te creëren.

Alle bedrijven met eigen kantoorruimte kunnen gebruik maken van de gezamenlijke faciliteiten als de ontvangsthal, garderobe, lounge waar geluncht kan worden en het gebruik van de bespreek- en vergaderruimtes. Maar elk kantoor heeft ook zijn eigen entree, zodat men niet afhankelijk is van de openingstijden van A la Mer.Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

Vrij per direct:
Begane grond havenzijde, ca. 45 m2, openslaande deuren naar haven. Gelegen aan haven. Mogelijkheid tot huren van ligplaatsen. Ideaal voor bv jachtverhuur / jachtmakelaardij. Meer info

kantoorruimte-front

 

 

 

 

 

 

Vrij per 1/1/2016 (evt eerder in overleg):
2e etage havenzijde, ca. 26 m2 (incl. twee inbouwkasten), uitzicht over haven, schuifpui naar dakterras. Meer info.
kantoor MJ gespiegeld lage res

Liever geen eigen kantoor, maar graag delen:
Informeer naar een gemeubileerde werkplek in de kantoortuin
Of kies voor een flexplek in de lounge

Pin It on Pinterest

Share This