Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Ontbijt – netwerkontbijt nieuwe stijl

10 april 2018 | 08:15 - 10:30

€12.50

Op 10 april vindt het eerste netwerkontbijt nieuwe stijl plaats. Naast het ontbijten en elkaar beter leren kennen, gaan we met elkaar in gesprek over onderwerpen die jullie interesseren. Elke maand komen er andere onderwerpen aan de orde. Deze onderwerpen kunnen zelf ingebracht worden (mail naar i.hoekstra@alamer.nl), geef het door in de besloten FB-groep Ons Open Ondernemen, of breng het anoniem in door een briefje achter te laten in het daarvoor bestemde bakje. Zo kunnen we met elkaar de betreffende onderwerpen behandelen en wellicht tot ideeen en oplossingen komen. Samen weten we meer dan alleen. Op 10 april komen de onderwerpen AGV en Promotie aan de orde.

– AGV: de nieuwe wet op privacy, die in mei van kracht gaat. Wat betekent AGV voor jouw onderneming? Wat moet er nog gebeuren? Heb je tips?)

-Promotie (Hoe ziet jouw ideale promotie er uit? Wat doen jullie nu aan promotie? Werkt dat voor jouw bedrijf? Heb je tips of ervaringen die je wilt delen? Is samenwerking een idee (denk aan bv flyeren)?

Kom dinsdag 10 april ook. Je kunt je aanmelden via https://alamer.nl/open-ondernemen
Tot dan!

 

Gegevens

Datum:
10 april 2018
Tijd:
08:15 - 10:30
Kosten:
€12.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
www.alamer.nl/open-ondernemen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This