Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Web & Coffee: praktische ondersteuning bij je website

15 juni 2015 | 09:30 - 12:00

Veel mensen onderhouden een website voor hun onderneming of organisatie maar lopen op een zeker moment vast. Hoe maak je een menu aan? Wat is het verschil tussen een bericht en een pagina? En hoe creëer je een pakkende tekst voor je homepage ?

 

Inzet van de  Web & Coffee-ochtend op 15 juni is om praktische ondersteuning te bieden bij dit soort vragen. Web & Coffee vindt plaats in het A la Mer in Lemmer.
Web & Coffee is een initiatief van Dieneke van Eijk, eigenaar van webdesign-, advies- en coachingbureau SiteVisie. Van Eijk: “Een website hoort dynamisch te zijn, dat weten we allemaal. Maar wanneer je voor elke kleine ingreep afhankelijk bent van iemand anders,  dan zie je daar als ondernemer snel van af. De bedoeling van Web & Coffee is om ondernemers te helpen meer grip te krijgen op hun website.”
Mini Workshop ‘schrijven voor internet’
Met vragen over webteksten en/of het opzetten van een blog kunnen deelnemers terecht bij  Ingrid van Damme, journalist en tekstschrijver. Zij geeft tijdens deze Web & Coffee een mini-workshop ‘schrijven voor internet’. Met de vele praktische tips en trucs kunnen deelnemers meteen aan de slag.
Locatie en tijd Sitevisie – Web & Coffee Locatie: A la Mer Industrieweg 1, , 8531 PA Lemmer Datum en tijd: 15 juni van 09.30 -12.00 uur Kosten: €  47,00 excl. BTW Opgeven kan per e-mail: dieneke@sitevisie.com of hier: web & coffee

Gegevens

Datum:
15 juni 2015
Tijd:
09:30 - 12:00

Organisator

Dieneke van Eijck
Site:
www.sitevisie.com

Locatie

A la Mer
Industrieweg 1
Lemmer, Friesland 8531 PA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+316-43002532
Site:
https://www.alamer.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This