Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Lounge 20 april – “THE BRIGHT STORY METHODE; hoe u uw merkverhaal kunt verbeteren”

20 april 2016 | 19:30 - 22:00

Hoe kunt ú uw merkverhaal verbeteren? 

Een helder merkverhaal is het uitgangspunt voor alle communicatie.  In deze tijd van informatie-overkill vinden mensen duidelijkheid buitengewoon prettig. Dat is een boodschap op zich.

Ondernemers, communicatieprofessionals en salesmanagers hebben veel kennis van hun producten of diensten en willen er graag zoveel mogelijk over vertellen. Ondanks al het enthousiasme is hun verhaal lang niet altijd duidelijk. Daardoor blijft de kernboodschap geregeld in het luchtledige hangen.

Tijdens de  workshop ‘THE BRIGHT STORY METHODE’ krijgt u inzicht in hoe u uw merkverhaal kunt verbeteren. Bovendien biedt het praktische handvatten waarmee u direct aan de slag kunt.

Deze methode werd ontwikkeld door André Bisschop van El ContentoAndré stopte van de een op de andere dag als creatief directeur bij een middelgroot communicatiebureau. Ben je dan gek óf bezig met een grote turn-a-round?  Hij houdt het graag op het laatste.

Na zijn opzegging bij Axioma zorgde André deels voor een goede vriend van hem, die doodziek was, maar barstte van de levenslust. In de resterende uren zette hij El Contento op. El Contento is zijn alter ego. Het moest een start-up worden waar werkplezier en content samen zouden komen. En zo doet hij alleen nog dingen die hij leuk vindt: mensen helpen.

In zijn carrière als journalist en tv-maker leerde hij verhalen maken die mensen raken en in beweging zetten. Als creatief directeur van communicatiebureaus leerde hij de technieken die klantenbinding en vertrouwen tot gevolg hebben. El Contento helpt bedrijven helder te communiceren en een duidelijk verhaal te vertellen via de unieke BRIGHT STORY METHODE.

Op basis van jarenlange ervaring heeft El Contento THE BRIGHT STORY METHODE ontwikkeld. Aan de hand van zeven touchpoints vertelt u straks een verhaal dat iedereen zich zal herinneren. Uw klanten zullen u beter begrijpen en zich makkelijker met u verbinden. (En natuurlijk uw producten of diensten omarmen).

Open Ondernemen nodigt u van harte uit voor deze enerverende avond!

Gegevens

Datum:
20 april 2016
Tijd:
19:30 - 22:00
Site:
www.openondernemen.nl

Locatie

A la Mer
Industrieweg 1
Lemmer, Friesland 8531 PA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+316-43002532
Site:
https://www.alamer.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This