Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Anders werken, maar hoe? Netwerkmiddag voor bedrijven

21 april 2016 | 15:00 - 17:00

“Waarom nemen ze geen initiatief?” Hoe kan het dat mensen buiten werktijd van alles zelfstandig organiseren en bedenken maar dat vermogen aan de kapstok hangen zodra ze op hun werk zijn? En hoe kun je meer gebruikmaken van het verborgen potentieel in je eigen bedrijf? Is het nodig om daarvoor radicaal anders te werken of kan het ook simpeler?

Voor ondernemers, leidinggevenden en medewerkers van bedrijven die aan de slag zijn of willen met sociale innovatie en anders werken in hun bedrijf.

Misschien ben je al bezig met sociale innovatie, meer ‘flow’ creëren, zelforganisatie of een radicaal ander business model. Misschien geïnspireerd begonnen met anders werken maar is de werkelijkheid toch iets weerbarstiger dan gehoopt. Of heb je al kleine of grote successen geboekt die je graag ook deelt met anderen. Kortom, iedereen is welkom om weer samen verder te leren van elkaar.

Naast een kort inhoudelijk programma en het delen van een aantal praktijkervaringen is er vooral tijd om elkaar beter te leren kennen en ervaringen te delen.

Door wie? IdeeënExpeditie Noord verbind mensen in Noord-Nederland die bezig zijn of willen met organisatievernieuwing door nieuwe vormen van organiseren, samenwerken en managen. Om geïnspireerd te worden en van elkaar te leren. Om anderen te ontmoeten die met dezelfde vraagstukken rondlopen en samen een antwoord te vinden op de vraag: hoe?

Meer informatie over IdeeënExpeditie Noord: www.ideeenexpeditie.nl

Wanneer: 21 april, 15.00 – 17.00
Waar: A la Mer, Industrieweg 1, 8531 PA Lemmer
Kosten:  € 20,- (exclusief BTW, inclusief koffie/thee en borrel na afloop)
Aanmelden: Klik hier voor aanmelding

Gegevens

Datum:
21 april 2016
Tijd:
15:00 - 17:00
Site:
www.ideeenexpeditie.nl

Organisator

IdeeenExpeditie Noord
Telefoon:
06-19697063
E-mail:
info@ideeenexpeditie.nl
Site:
www.ideeenexpeditie.nl

Locatie

A la Mer
Industrieweg 1
Lemmer, Friesland 8531 PA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+316-43002532
Site:
https://www.alamer.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This