Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open ontbijt 14 maart: Oh, doe ik dat zo?

14 maart 2017 | 08:15 - 10:30

Op dinsdag 14 maart a.s. is het weer tijd voor het maandelijkse netwerkontbijt van Open Ondernemen. We nodigen je dan ook van harte uit van 08.15 tot 10.30 uur.

Een goed uitgebreid, gezellig ontbijt, diverse ondernemers uit de regio en een inleidende presentatie door Boukje de Jong van ‘Begeleiding bij Boukje de Jong.’

De presentatie ‘Oh, doe ik dat zo’, gaat over gedragspatronen en hoe deze je leven/keuzes bepalen.

Een gedragspatroon is aangeleerd en we zijn ons meestal niet bewust van deze patronen. Deze patronen kunnen je behoorlijk in de weg zitten. Ook bij het hebben van je eigen bedrijf kunnen je gedragspatronen een behoorlijke hobbel in de weg zijn. Door het inzichtelijk hebben van je gedragspatroon kun je je gedrag veranderen, je bedrijf een nieuwe boost geven en je leven anders inrichten.

“Samen met een collega heb ik een methodiek ontworpen die de verschillende gedragspatronen op een eenvoudige en doeltreffende wijze laat zien. De resultaten die wij boeken zijn zeer goed te noemen. Door deze presentatie ben jij je bewust welk gedragspatroon jij hanteert en heb je een keuze om het anders te gaan doen”.

Boukje stelt zich voor:
“ik begeleid mensen die in een moeilijke periode in hun leven zitten en ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met rouw- en traumaverwerking. Mijn bedrijfsnaam is: Begeleiding bij Boukje de Jong en mijn motto: Koersen naar jezelf…..

Nadat ik ruim 18 jaar in de verstandelijk gehandicaptenzorg heb gewerkt was ik het beu om cliënten en diens ouders niet echt te kunnen helpen. Ik was steeds meer gebonden aan tijd, regeltjes en financiën. Vandaar dat ik mij een aantal jaar heb laten omscholen.

Sinds februari 2016 heb ik mijn eigen praktijk in Lemmer. Ik begeleid met veel (com)passie cliënten in een moeilijke tijd van hun leven.

Wil het niet echt lukken om je bedrijf goed aan de grond te zetten? Kijk dan eens goed naar je eigen gedragspatroon en de onderliggende boodschap daarvan. Daar ligt vast de sleutel tot succes!”

Dat klinkt veelbelovend. Je kunt je aanmelden door je gegevens hier achter te laten.  We ontmoeten je graag op dinsdag 14 maart !

Datum:          14 maart 2017
Tijd:               08.15-10.30
Thema:          Oh, doe ik dat zo?
Spreker:        Boukje de Jong – Begeleiding bij Boukje de Jong
Aanmelden:  https://alamer.nl/open-ondernemen/
Kosten:          € 12,50

Gegevens

Datum:
14 maart 2017
Tijd:
08:15 - 10:30
Evenement Categorie:
Site:
www.alamer.nl/open-ondernemen

Organisator

Open Ondernemen
Telefoon:
+316-43002532
E-mail:
info@alamer.nl
Site:
https://alamer.nl/open-ondernemen

Locatie

A la Mer
Industrieweg 1
Lemmer, Friesland 8531 PA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+316-43002532
Site:
https://www.alamer.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This