Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Ontbijt 14 februari: Data, het productiemiddel van nu !

14 februari 2017 | 08:15 - 10:30

Op dinsdag 14 februari a.s. is het weer tijd voor het maandelijkse netwerkontbijt van Open Ondernemen. We nodigen je van harte uit van 08.15 tot 10.30 uur.

Naast gezellig ontbijten en het ontmoeten van diverse ondernemers uit de regio, wordt deze maand een inleidende presentatie verzorgt door Pauline Mook van ZozitIT (www.zozitIT.nl). Zij zal ons meenemen in de wereld van de data. Het thema is dan ook: Data, het productiemiddel van nu !

Data is voor bedrijven een uiterst waardevol goed geworden. Naast grondstoffen, machines en personeel is data een van de moderne productiemiddelen geworden.  De waarde van bedrijven wordt tegenwoordig mede bepaald door de in het  bedrijf aanwezige data. Data  biedt een bedrijf economisch vele kansen op velerlei wijzen, want data draagt bij aan efficiëntie. Op basis van data kan een bedrijf zijn eigen efficiëntie sturen, zijn klanten efficiënt bedienen, maar ook marketing strategieën uitzetten om efficiënt potentiële klanten te werven.

Waar het data betreft welke gerelateerd is aan personen loopt een bedrijf tegen wettelijke grenzen aan van het gebruik van die data. Daarbij kan men naast gegevens over klanten eveneens denken aan gegevens over medewerkers.  Tot in hoeverre dergelijke data verwerkt mag worden is bepaald door de Europese Commissie. Zij dicteert de regels in de Europese “Privacy” Verordening, welke  in 2018  in werking zal treden. In vogelvlucht zal Pauline ons uiteenzetten wat de Verordening inhoudt en wat dat voor bedrijven impliceert.

Je kunt je aanmelden door je gegevens hier achter te laten.  Graag tot dinsdag 14 februari !

Datum:          14 februari 2017
Tijd:               08.15-10.30
Thema:          Data, het productiemiddel van nu !
Spreker:        Pauline Mook – zozitIT
Aanmelden:  info@alamer.nl
Kosten:          € 12,50

Gegevens

Datum:
14 februari 2017
Tijd:
08:15 - 10:30
Evenement Categorie:
Site:
www.alamer.nl/open-ondernemen

Organisator

Open Ondernemen
Telefoon:
+316-43002532
E-mail:
info@alamer.nl
Site:
https://alamer.nl/open-ondernemen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This