Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Ontbijt 8 november: Durf te vragen !!

8 november 2016 | 08:15 - 10:30

Op dinsdag 8 november a.s. is het weer tijd voor het maandelijkse netwerkontbijt van Open Ondernemen. We nodigen je van harte uit aanwezig te zijn bij het Open Ontbijt van 08.15 tot 10.30 uur.

Tijdens dit ontbijt komen jullie vooral zelf aan bod. Zo heb je om te beginnen wat meer tijd dan gewoonlijk om je bedrijf te presenteren tijdens het voorstelrondje. Ook kun je vertellen waar je naar op zoek bent. Hoe preciezer je bent, hoe beter. Bijvoorbeeld: je wilt bij bedrijf X graag contact met de afdeling communicatie, of met een leidinggevende. Wie kent dit bedrijf en is bereid om jou te introduceren? Of: je wilt graag een training uitproberen en stelt de vraag wie in zijn of haar omgeving iemand weet voor wie deze training interessant is.

Het kan ook zijn dat je in jouw ondernemerschap tegen een situatie aanloopt die je lastig vindt. Bijvoorbeeld op het gebied van marketing, communicatie, acquisitie. Je bent daarin vast niet de enige. De collega-ondernemers bij het Open Ontbijt denken graag met je mee! Grote kans dat je na afloop geïnspireerd weer verder kunt.

Je kunt je aanmelden via de website Open Ondernemen. Onderaan die pagina is het mogelijk een ticket te bestellen. 

Gegevens

Datum:
8 november 2016
Tijd:
08:15 - 10:30
Evenement Categorie:
Site:
openondernemen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This