Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Ontbijt 13 december: Hoe verleid je je klant met positionering?

13 december 2016 | 08:15 - 10:30

Op dinsdag 13 december a.s. is het weer tijd voor het maandelijkse netwerkontbijt van Open Ondernemen. We nodigen je van harte uit aanwezig te zijn bij het Open Ontbijt van 08.15 tot 10.30 uur.

Ben je ondernemer en heb je veel last van concurrentie en zoek je naar manieren om jezelf op een aantrekkelijke manier te onderscheiden? Maar vind je dit lastig?

Je bent niet de enige. In de waan van de dag is het lastig om gefocust te blijven. En het vereist ook veel lef om te kiezen. Als ondernemer wil je toch alle klanten tevreden houden. Dit zorgt er voor dat je in de alles-voor-iedereen-valkuil stapt. Toch hoeft dit niet zo te zijn.

Uiteindelijk is het kiezen van een heldere focus essentieel. Klanten maken namelijk elke dag keuzes, voor de concurrent of voor jou. En het is niet erg als ze in sommige gevallen niet voor jou kiezen, het kan je zelfs versterken. Het is dan wel van belang om te weten waarom en hoe klanten kiezen. We gaan kort in op hoe het brein werkt en het creëren van deze klantvoorkeur. Want positionering draait om het beïnvloeden van deze keuzes en de klant uiteindelijk te helpen in zijn keuzeproces.

In de workshop “ werken aan je positionering” wordt kort ingegaan op hoe het brein werkt en welke stappen je moet nemen om het onderscheidend vermogen van je bedrijf te vergroten.

De presentatie deze ochtend ligt in handen van drs. Saskia IJszenga RM. Ze is werkzaam geweest bij verschillende grote bedrijven en heeft prijswinnende campagnes en innovaties gerealiseerd. Ook staat ze ook in lijst van beste vrouwelijke marketeers van Nederland die wordt opgesteld door het Tijdschrift voor Marketing. En geeft gastcolleges aan de RUG, Nyenrode en diverse hogescholen. Saskia werkt nu als zelfstandig interim (marketing) manager en mag zich als enige Fries, Register Marketeer noemen.

Je kunt je aanmelden via de website www.openondernemen.nl. Graag tot dinsdag 13 december!

Gegevens

Datum:
13 december 2016
Tijd:
08:15 - 10:30
Evenement Categorie:
Site:
http://openondernemen.nl/agenda/open-ontbijt-13-december-hoe-verleid-je-je-klant-met-positionering/

Organisator

Open Ondernemen
Telefoon:
+316-43002532
E-mail:
info@alamer.nl
Site:
https://alamer.nl/open-ondernemen

Locatie

A la Mer
Industrieweg 1
Lemmer, Friesland 8531 PA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+316-43002532
Site:
https://www.alamer.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This