Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Organisatieopstellingen

26 mei 2016 | 09:30 - 17:00

Je kent dat vast wel als ondernemer: vragen die maar steeds terug blijven komen. Lastige situaties die steeds weer de kop op steken. Het gevoel van wat je er ook aan doet, niets helpt. Of een vraag waar je geen antwoord op weet. Welke richting moet ik op? Wat moet ik doen met mijn marketing of samenwerking? Lastige dingen die veel tijd kosten. En die besteed je liever aan iets anders. Mooie dingen om eens op een systemische manier naar te kijken m.b.v. een organisatieopstelling. Wat speelt er echt? Wat gebeurt er in de onderstroom?

Maar ook als medewerker kun je tegen dingen aanlopen. Wat is mijn rol, wat is mijn plek? Moet ik hier wel blijven?

Deze workshop organisatieopstellingen is een workshop zowel voor mensen die nieuwsgierig zijn hoe het systemisch werk ingepast kan worden in de organisatie als voor het inbrengen van vragen. Naast informatie over het systemisch werk doen we een aantal praktische oefeningen en (vooral)  organisatieopstellingen aan de hand van vragen van deelnemers. De workshop organisatieopstellingen duurt 1 dag.

Praktisch
In de workshop organisatieopstellingen werken we met open vragen van deelnemers aan de hand van een korte intake, een voorgesprek dat ter plekke plaatsvindt. Soms wordt daarbij een specifiek omschreven vorm van een opstelling gebruikt, zoals de krachtenveldopstelling, teamopstelling, consultatieopstelling, fusieopstelling of projectopstelling. Dit is afhankelijk van de vraag.

In een dagworkshop kunnen 5 á 6 opstellingen worden gedaan. Trainers zijn Boudewijn Lemstra en Ineke Geertsema.

De kosten voor deze ééndaagse workshop zijn: € 125, incl. catering, vrijgesteld van BTW. Aanmelden kan via de site van Latitude opleidingen. Kijk hier voor meer informatie.

NB Bezoekers van (activiteiten van) A la Mer ontvangen 25% korting! Dat geldt ook voor de relatie / klant die je meeneemt. 

Boudewijn is auteur van het boek: Eerste Hulp Bij OrganisatieBoek Organisatieopstellingenvraagstukken.

Gegevens

Datum:
26 mei 2016
Tijd:
09:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Latitude opleidingen
Telefoon:
050-8511742
E-mail:
info@latitudeopleidingen.nl
Site:
www.latitudeopleidingen.nl

Locatie

A la Mer
Industrieweg 1
Lemmer, Friesland 8531 PA Nederland
Telefoon:
+316-43002532
Site:
https://www.alamer.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This